(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті розкривається сутність технології монторингового оцінювання професійної майстерності майбутніх учителів музики як модернізованого контролю за якістю освіти. Особлива увага звернена на змістові сторони функцій моніторингу та їх класифікацію.