(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті висвітлюються проблеми вікових особливостей розвитку дітей шестирічного віку. Подыються фізичні та психічні характеристики першокласників. роземиіаютьсл прийоми навчання співу шестилыток на уроках музики в початковій школі.