(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті розглядуються основні етапи оволодіння методами олійного живопису та їх роль в становленні професійної підготовки вчителів образотворчого мистецтва. Простежуються шляхи вдосконалення процесу викладання живопису.