(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті визначаються дидактичні умови пізнання символізму в курсі художньої культури. Через інтерпретацію символіки розкрито механізм засвоєння знань студентами вищої школи, виділено етапи подання інформації, ключові образи-символи напрямку.