(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Досліджується питання вибору методів навчання задля якісного и иоєння теоретичних знань, набуття практичних умінь та навичок студентами тшчапъних закладів художньо-педагогічної освіти з курсу “Декоративно-прикладне мистецтво”.