(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається проблема формування навичок кального Шшепня у молодших школярів на уроках музики, ефективне вирішення якої потребує певних дидактичних умов. Серед таких умов автор вважає привідними: провідними озброєння учнів знаннями, уміннями і навичками з основ вокальної культури; застосування інтонаційпо-фонопедичних вправ за методикою В.В. Ємельянова; . іи тематичність, поступовість та цілеспрямованість роботи гцодо формування пі тичок вокального мовлення у молодших школярів.