(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються можливості індивідуальних занять в формуванні творчої особистості майбутнього вчителя музики. Лвтор вбачає необхідність переорієнтації індивідуальної роботи з інформативної функції па особистість, формування у студента її творчого компонента.