(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються проблеми розвитку інтонаційного слуху молодших школярів. Аналізується зонна природа співочого голосу, наводяться фактори впливу на чистоту інтонування, подаються методичні принципи розвитку інтонаційного слуху учнів на ладовій основі.