(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються дидактичні можливості впровадження елементів кредитномодульного навчання у професійну підготовку вчителя музики; виокремлюються механізми інтеграції загально-дидактичні та конкретно-методичні. Аналізуються дидактичні можливості методу тестування в процесі оцінювання результатів виконання навчальних завдань.