(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються інтегративні механізми впливу на формування поліхудожніх умінь учнівської молоді, виокремлюються аспекти стимулювання засобами народно-танцювального мистецтва таких показників української молоді як духовно-цілісне ставлення до здобутків традиційної національної культури розуміння символіки, усвідомлення емоційно-образного змісту міфопоетичпої творчості українського народу шляхами образного пізнання минулого.