(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті проаналізовані поняття художньої діяльності і творчості які були визначені радянською наукою. На засадах семіотичного підходу і огляду різних концепцій художньої творчості здійснена спроба поглибити оняття художньої діяльності і творчості та окреслити шляхи вдосконалення навчального процесу щодо розкриття творчого потенціалу студентів.