(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються засоби та методи розвитку творчих здібностей засобами акварельного живопису на заняттях зі спецкурсу “Технологія акварельного живопису” художньо-графічних факультет вищих педагогічних навчальних закладів.