(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті розкриваються можливості особистісно-орієнтованого навчання у формуванні професійного “Я” майбутнього спеціаліста, обґрунтовуються його специфічні особливості та закономірності, облік яких при організації навчального процесу значно підвищує його результативність у підготовці педагогічних кадрів.