(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
Ця стаття розглядає використання діагностичних технологій у навчальний процес вищої школи. Дано визначення діагностичних технологій, функції, ціль діагностичних методик. Сформульовані основні положення діагностування, розглянуті способи використання діагностичних технологій на заняттях з курсу педагогічних дисциплін.