(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті розглядається проблема використання позааудиторної роботи зі студентами, адаптації першокурсників до навчання у вищій школі. Показано роль випускають кафедр, форми позааудиторної роботи з психолого-педагогічним дисциплінам в економічному вузі Пропонується програма кураторського годинника для студентів I курсу.