(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті розглядається внесок видатного педагога у вирішенні проблеми запобіжного виховання учнів, а саме: організацію психолога педагогічних умов профілактики вживання наркотичних речовин, асоціальних дій та поведінки школярів, а також шляхів здійснення огляду та контролю над ними.