(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У роботі охарактеризовано систему спільної виховної діяльності школи та позашкільних установ, виокремлено її основні напрямки та виявлено тенденції розвитку процесу. Розкрито потенційні можливості та умови реалізації індивідуальних психофізичних та соціальних потреб особистості, що розвивається, її творчий потенціал, соціально значущі якості.