(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
Стаття присвячена інтегральному процесу. дидактичній взаємодії вчителя та учнів. У ній досліджується провідний внутрішній взаємозв’язок даного процесу - єдність та цілісність інтелектуально-емоційних відносин вчителя та учнів та змісту освіти. Зроблено висновки для підготовки вчителя до дидактичної взаємодії з учнями.