(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
У статті розглядається питання формування педагогічної культури вчителя музики та роль синтезу суміжних видів мистецтва у цьому процесі. На прикладах життя та творчості відомих діячів вітчизняної культури Г.С. Сковороди, Т.Г. Шевченка, М.В. Лисенко, Лесі Українки та ін. автор показує значення та вплив ознайомлення студентів із суміжними видами мистецтва на розвиток та формування широкого кругозору та культурної ерудиції майбутніх вчителів.