(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
Говорячи про процес придбання нових знань учнів, Необхідно враховувати процес формування потреби в цих знаннях. Різні способи формування потреби у нових знаннях показані у статті на експериментальному матеріалі роботи та її результатів.