(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
Автори виділяють головні принципи, на яких базується управління навчально-творчою діяльністю, роблять висновки про велике значення механізму самоконтролю у цьому процесі. Далі автори представляють технологію управління навчально-виховної діяльності як сукупність етапів та відповідних їм способів діяльності, показують значущість використання рейтингової системи у позашкільних установах.