(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
Що таке творчість? Взаємодія творчої діяльності та педагогічний процес. Автор представленої статті намагається знайти відповіді на ці питання, і, у зв’язку з цим, особливу увагу приділяє принципу гуманізації у системі педагогічних принципів організації навчально-творчеської діяльності учнів.