(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
У статті йдеться про проблему розвитку емоційної сторони у дитячій творчості та про роль музики як джерела розкриття емоцій та створення творчої атмосфери в процесі навчання. До уваги читача представлена ​​експериментальна методика, яка була успішно апробована в ряді шкіл Кривого Рогу. У статті наведено послідовне тематичне планування для 1 класу загальноосвітньої школи щодо основ образотворчого мистецтва, яке пропонується вчителям початкової школи для практичного використання.