(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
Регулярні самостійні заняття фізичною культурою спортом характерні для незначного числа студентів. Збільшення об ’ему знань з теорії і методики фізичного виховання прищеплювання вмінь і навиків планування свого часу дозволити підвищити інтерес студентів до самостійних занять фізичними вправами і збільшити число тих, що займаються.