(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
Майбутній вчитель повинен стати висококваліфікованим та ініціативним фахівцем, який володіє усіма прийомами тії методами роботи у підборі вокального репертуару та інтерпретації творів. У процесі навчання педагог повинен на позитивних прикладах виховувати студента, формувати його особистість людські якості.