(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
З урахуванням вікових особливостей студентів 4-го курсу запропоновані вправи, що передбачають цілеспрямоване використання прийомів вербально-логічного мислення, подані рекомендації з розвитку прийомів запам ятовування, вдосконалення професійного творчого мислення.