(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
У даному дослідженні представлений лінгвостилістичний аналіз полістилістичної моделі світу “великого морального Тексту” однієї із талановитіших поетес другого етапу українського національного відродження в українській літературі X X століття Костенко Ліни Василівни.