(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розглядаються плюси та мінуси модернізації вищої освіти у відповідності з Болонськими узгодженнями, конкретизуються проблеми, які стоять перед педагогічною вищою освітою України.