(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті сформульовано та обґрунтовано заходи з розвитку дизайнерської діяльності в Україні, пов’язаної з теоретичними, проектними та методичними напрямками робіт. Визначаються спрямованість та зміст навчання при підготовці фахівця.