(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті висвітлюється процес створення і становлення першого в Україні театру для дітей. У 20-ті роки XX століття експериментальним шляхом виявлявся педагогічний вплив театру на дитячу аудиторію. Отримані дані визначили ключові напрямки педагогічної роботи театрів у подальші роки.