(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У запропонованій статті, автор розглядає використання графічних юбражень на заняттях при вивчені іноземної мови. Показано, як впровадити різноманітні графічні зображення: схеми, шрифти, малюнки, таблиці тощо. Фактично підтвердились значущість графічного малюнку в розвитку творчих ідібностей студентів.