(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Автором запропонований постулат про можливість Імітації довільної нрішої за допомогою лінії із циркульними спряженнями. Розроблена методика побудови декоративних композицій, що мають в своєму складі ліній із циркульними спряженнями, яка успішно пройшла випробування на художньо-графічному факультеті Криворізького державного педагогічного університету.