(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У даній статті розглядається проблема інтелектуально-творчого розвитку учнів старших класів. Далі аналізується поняття творчості і філософському, психологічному і педагогічному розумінні. Зіставляються наукові підходи до питання взаємозв’язку інтелектуальних і творчих здібностей. Автоp вбачає шлях розумового розвитку учнів в навчально-творчій діяльності.