(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються теоретичні та практичні аспекти формування художнього образу в пейзажі в процесі підготовки художників педагогів. Розглядаються етапи, зміст та форми роботи, поставлені нa методичне підгрунтя, як засоби художньої освіти.