(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У роботі з’ясовано поняття «діяльність», «проект», «проектна діяльність студентів медичного коледжу», визначено етапи проектування у зв’язку з дослідницькою роботою. Ключові слова. Дослідження, проект, проектування, проектна діяльність, дослідницька діяльність, студент медичного коледжу, проектування у медсестринстві. The notions as «work», «project», «the project work of the students from the medical college», and the projects luels of the research work are considered in this work. Key words: Research, project, the project work, the student of the medical college, the project work in the hospital nurses work.