(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто проблему музичної компетентності вчителя музики як основи його педагогічної діяльності. Ключові слова: компетенція, компетентність, професіоналізм, професійні здібності, особові якості вчителя. The article deals with the problem of musical competence of a teacher of music as a basis of his/her educational work. Key words: competence, professionalism, professional capabilities, teacher personality qualities.