(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто педагогічні умови формування готовності студентів до вивчення професійно спрямованої іноземної мови. Кючові слова: готовність студентів, педагогічні умови, іноземна мова професійно спрямована. The article deals with the pedagogical conditions of forming students’ readiness to study professionally oriented foreign language. Key words: students’ readiness, pedagogical conditions, professionally oriented foreign language.