(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто процес формування ціннісних орієнтацій сучасного студентства педагогічних вузів, основні шляхи та методи духовного становлення особистості та модернізації сучасної освіти. Ключові слова: цінності, ціннісні орієнтації, педагогічна аксіологія, модернізація. In this article the author examines the formation of value orientations of today’s college students, basic techniques and the way of spiritual identity formation and upgrading of modern education. Key words: values, value orientations, pedagogical axiology, modernization.