(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто особливості організації навчально-пізнавальної діяльності студентів, деякі аспекти організації навчально-пізнавальної діяльності на засадах компетентнісного підходу в умовах вищого навчального закладу. Ключові слова: компетентність, компетентнісний підхід,навчально-пізнавальна діяльність, навчання, самоосвіта. This article characterizes the organization of student educational-cognitive activity and deals with some aspects of the educational-cognitive activity organization on the basis of competence-based approach in terms of higher academic institutions. Key words: competence, competence-based approach, teaching and cognitive activities, training, self-education