(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті уточнено поняття соціальної активності, визначені ключові якості соціально активної особистості, розглядаються умови та процес формування активної соціальної позиції студентів вищого навчального закладу Ключові слова: категорія активності, зміст активної соціальної позиції,соціальна відповідальність особистості The article clarifies the concept of social activity, defined as a key socially active person, considered the conditions and the formation of active social position of students of higher education. Key words: category of activity, content of active social position, social responsibility of the individual.