(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті здійснено аналіз різних позицій на визначення поняття «мовленнєва компетентність» у науковій літературі з лінгводидактики та психології. Ключові слова: мовленнєва компетентність/компетенція, мовна компетентність/компетенція. Analysis of different points of view on the definition of `speech competence` in scientific literature on Linguodidactics and Psychology. Key words: speech competence/competency, language competence/competency.