(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядається проблема основних засад організації самостійної навчальної діяльності студентів, її роль у підвищенні рівня мотивації навчання, аналізуються фактори, які впливають на ефективність самостійної роботи студентів. Ключові слова: самостійність, мотивація, навчальна діяльність, особистість. This article investigates the problem of main principles of students’ self-directed educational activity organization, emphasizes its role in increasing of motivation level, analyses factors that affect the self-directed activity effectiveness. Key words: self-directed, motivation, educational activity, personality.