(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядається формування пізнавальної діяльності студентів засобами моделювання і схематизації дидактичних об’єктів навчання на основі когнітивної візуалізації, можливість створення і використання навчальних моделей і схем в системі підготовки вчителя музики в процесі вивчення музично-теоретичних дисциплін. Ключові слова: модель, схема, візуалізація, пізнавальна діяльність. The article considers of the students conducting to knowledge by ways of modeling and schematization on a basis of visualization, opportunity of creation both use of educational models and circuits in system of preparation of the teacher of music during study of music-theoretical disciplines. Key words: model, circuit, visualization, activity conducting to knowledge.