(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті проведено аналіз основних існуючих на сьогодні засобів інформаційно-комунікаційних технологій. Запропоновано комплексне застосування традиційних форм та інформаційно-комунікаційних технологій в організації навчально-пізнавальної діяльності учнів під час вивчення шкільної фізики. Ключові слова: освітні технології, комп’ютеризація, інформаційні технології, віртуальний експеримент. The article is devoted analysis of the fixed existing for today means of informatively-communication technologies. Complex application of traditional forms and of informatively-communication technologies is offered in organization of educational-cognitive activity of students during the study of physics. Key words: educational technologies, computing, information technologies, virtual experiment.