(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Сучасні вимоги суспільства до рівня професійної підготовки кадрів змушують випускників шкіл до усвідомленого вибору професії, у тому числі і екологічного спрямування. Перед школою стає завдання логічного включення профорієнтаційного матеріалу в навчальний процес. Ключові слова: моделювання, навчання учнів, профорієнтація, екологічне спрямування. In modern society’s requirements to professional personel studing to give chance for school leavers to do the conscious choice profession, including the ecology focus. School has a task of including logic material to vocational guidance to studing process. Key words: modeling, teaching students, career guidance, ecology orientation.