(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядається проблема здійснення соціально-педагогічного супроводу обдарованих дітей і молоді в навчальних закладах як шлях гармонізації інтелектуального та емоційного факторів навчання. Ключові слова: особистість, обдарованість, обдарована дитина, соціально-педагогічний супровід, діяльність. In the article the problem of realization of socialpedagogical accompaniment of the gifted children and young people is examined in educational establishments as a way of harmonization of intellectual and emotional factors of studies. Key words: personality, gift, gifted child, socialpedagogical accompaniment, activity.