(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті проаналізовано зміст понять «інтерактивне навчання», «інтерактивна технологія», розкрито роль інтерактивних технологій у створенні освітнього середовища ВНЗ I-II рівнів акредитації. Доведено, що використання інтерактивних технологій сприяє досягненню результативності навчання. Ключові слова: інтерактивне навчання, інтерактивні технології, навчально-пізнавальна діяльність. The article analyzed the essence of the concepts of «interactive learning», «interactive technology», revealed the role of technology in providing interaktivnіh educational environment of universities I-II accreditation levels. It is proved that the use of interactive technologies contributes to the learning outcomes. Key words: interactive learning, interactive technology, educational and cognitive activity.