(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто теоретичні основи мотивації навчальної діяльності, визначено рівні, етапи, якості, вияви мотивів навчальної діяльності. Ключові слова: мотивація навчальної діяльності, рівні мотивації, прояви мотивації, фактори мотивації навчальної діяльності. Theoretical bases of motivation of educational activity are considered. Levels, stages, qualities, displays of reasons of educational activity, are certain. Key words: motivation training, motivation level, manifestations of motivation, factors of motivation training.