(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядається накопичення і розвиток творчого потенціалу особистості як один із шляхів гармонізації та поєднання інтелектуального й емоційного аспектів навчально-виховного процесу. Ключові слова: творчість, творчий потенціал, інтерактивна діяльність, спілкування, емоційний аспект. In the article the enrichment and development of a personality’s creative potential are regarded as one a way in harmonization and combination of intellectual and emotional aspects in the pedagogical process. Key words: creativity, creative potential, interactive activity, communication, emotional aspect.