(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У даній статті розкривається сутність понять «самоосвіта», «інтеграція», «навчально-пізнавальна діяльність». Висвітлено теоретико-методологічні та історико-педагогічні витоки проблеми організації навчально-пізнавальної та самоосвітньої діяльності студентів ВНЗ на засадах інтеграції. Ключові слова: самоосвіта, інтеграція, навчально-пізнавальна діяльність. The essence of the notions: «self-education», «integration», «educational and cognitive activity» is investigated. The article is devoted to the problem of the setting integration of self-educated activity and academic activity in the process of studying. Key words: self-education, integration, academic activity, of self-educated activity.